نیاز به طراحی داخلی برای کدام فضا دارید؟
تخصص ما طراحی داخلی است، اما در معماری داخلی، طراحی هر فضا با فضاهای دیگر متفاوت است. طراحی دکوراسیون فقط به چیدن اشیا و طراحی چیدمان اثاثیه محدود نمی شود. عناصر بسیار دیگری هم در رسیدن به طراحی داخلی ایده آل دخالت دارند. علاوه بر عواملی مثل رنگ ، نور و چیدمان مبلمان ، روحیه افرادی که در محیط زندگی می کنند و نیازهای آن ها نیز یک اصل تعیین کننده است. ارتباط هر فضا با فضاهای دیگر که به طراحی روابط پلان ساختمان ارتباط دارد باید به دقت بررسی شود. گاهی نیاز است کل یک خانه طراحی شود تا همه فضاها از نظر سبک طراحی و سلیقه ی حاکم بر خانه با هم هماهنگ باشند، اما گاهی هم طراحی یک تک فضا و حتی در بعضی موارد طراحی فقط بخشی از یک فضا مثل طراحی کمد و یا طراحی کابینت موضوع کار طراح داخلی است. بنابراین وقتی درباره طراحی داخلی یک خانه یا دکوراسیون یک ساختمان اداری تصمیم گیری می کنیم، ابتدا باید مشخص کنیم طراحی کدام فضا مورد نیاز است؟
بازسازی ساختمان :
اگر قصد بازسازی خانه یا دفتر کارتان را دارید، پیشنهاد می کنیم قبل از هر اقدامی این مقاله را با دقت بخوانید. همه آنچه درباره بازسازی نمی دانید اینجاست، کافیست کلیک کنید:
دکوراسیون اتاق نشیمن :
اگر طراحی اتاق نشیمن موردنظر شماست، اینجا اطلاعات کاملی درباره همه آنچه که برای داشتن یک نشیمن ایده آل باید بدانید در اختیار شماست، کافیست کلیک کنید:
دکوراسیون اتاق کودک :
اگر به طراحی اتاق کودک دلبندتان فکر می کنید، اینجا می توانید اطلاعات خوبی درباره طراحی داخلی اتاق کودک دخترانه و پسرانه بدست بیاورید که در انتخاب یک طراحی مناسب به شما کمک خواهد کرد ، کافیست کلیک کنید:
دکوراسیون آشپزخانه :
اگر به دنبال طراحی کابینت آشپزخانه و یا انتخاب یک طرح جذاب براب آشپزخانه خود هستید، اطلاعات نسبتا کاملی درباره همه اصول طراحی آشپزخانه و فضاهای جانبی آن مانند آشپزخانه کثیف اینجا در اختیار شماست ، کافیست کلیک کنید:
دکوراسیون اتاق خواب :
اتاق خواب مستر (والدین) و اتاق خواب فرزندان، طراحی کلوزت، طراحی کمد دیواری، انتخاب تخت و مبلمان مناسب، استانداردهای ابعاد اتاق خواب و بسیاری نکات مهم دیگر درباره طراحی خواب را اینجا گردآوری کرده ایم. جهت مطالعه کافیست کلیک کنید:
دکوراسیون دفتر :
اگر میخواهید دفتر یا اتاق کار خود را با یک طراحی خاص، به یک دفتر شیک و لاکچری تبدیل کنید، نکات کلیدی درباره طراحی آفیس را اینجا بخوانید، کافیست کلیک کنید:
دکوراسیون مطب :
اگر پزشک هستید و علاقه دارید یک مطب خاص و لوکس داشته باشید، یا در حال تاسیس کلینیک تخصصی، مطب دندانپزشکی، کلینیک فوق تخصصی پوست و مو ، درمانگاه شبانه روزی، انیستیتو ، آزمایشگاه و غیره هستید ، اطلاعات کاملی در رابطه با اصول طراحی و نحوه انجام کار طراحی و اجرای دکوراسیون پزشکی و بهداشتی اینجا گردآوری شده است.کافیست کلیک کنید:

دکوراسیون منزل نوعروس :
در این بخش مهم ترین نکات در طراحی منزل نوعروس و تصاویری جدید و متنوع از دکوراسیون خانه عروس را گردآوری کرده ایم که ضمن تماشای این تصاویر می توانید از این ایده ها برای چیدمان خانه نوعروستان الهام بگیرید. کافیست کلیک کنید:

دکوراسیون حمام :
اگر حمام خانه شما کوچک است یا شکل حمام جوریست که برای دکوراسیون و چیدمان حمام و لوازم آن با مشکل روبرو هستید یا اگر حمام شما بزرگ است و میخواهید یک حمام شیک و لوکس با طراحی خاص داشته باشد، رعایت چند اصل مهم و تعدادی ترفند طراحی میتواند شما را به هدف نزدیک کند. کافیست اینجا کلیک کنید:
دکوراسیون ویلا :
ویلا ها و خانه های ویلایی معمولا دارای سه نوع فضای بسته و نیمه باز و فضای باز هستند و تجربه های زیبایی از فضای زندگی را در هر یک ازین سه قسمت می توان تجربه کرد. طراحی حرفه ای ویلا می بایست ارتباط بیرون و درون را تقویت کرده و زیبایی و کارایی مناسبی به فضا ببخشد. اگر میخواهید با اصول طراحی دکوراسیون ویلا آشنا شوید، کافیست اینجا کلیک کنید:
دکوراسیون سالن زیبایی و ارایشگاه زنانه:
اگر آرایشگر هستید و علاقه دارید یک سالن زیبایی خاص و لوکس داشته باشید که مشتریان شما را به وجد آورد، اطلاعات کاملی در رابطه با اصول طراحی و نحوه انجام کار طراحی و اجرای دکوراسیون سالن زیبایی و آرایشگاه اینجا گردآوری شده است.کافیست کلیک کنید
دکوراسیون فروشگاه :
یک فروشگاه با طراحی داخلی و چیدمان اصولی و استاندارد علاوه بر جذابیت، به افزایش مشتری و در نهایت به افزایش درآمد صاحبان آن کسب و کار نیز کمک زیادی می کند، کافیست اینجا کلیک کنید:
شرکت معماریال با ارائه خدمات طراحی داخلی برای طیف وسیعی از انواع فضاهای مورد نیا مشتریان خود، سبک جدیدی از خدمات طراحی داخلی آنلاین را با بهره گیری از توانایی بهترین طراحان داخلی ارائه می دهد که تضمیمن کننده حداکثر کیفیت و کارایی با صرف حداقل زمان و هزینه برای مشتریان خود می باشد.
دغدغه اصلی تیم طراحی داخلی معماریال، ارائه طرح های منحصربفرد و چشم نواز که به عنوان یکی از دغدغه های اصلی برای بسیاری از مشتریان در این حوزه است، می باشد. در واقع از نظر تیم طراحی معماریال، خانه یا فضای کار برای مشتریان بازتابی از شخصیت آنها است. بنابراین برای داشتن یک طراحی داخلی و دکوراسیون دلنشین و منحصر بفرد، طراحان داخلی معماریال با انواع سبک های طراحی (معماری داخلی) آشنا هستند که تجربیات خود در این زمینه را با آغوش باز با مشتریان خود به اشتراک می گذارند.
تست سلیقه شناسی
با توجه به اینکه انواع سبک های معماری داخلی ویژگی ها و عناصر گوناگونی دارند، ضروری است تیم طراحی داخلی متناسب با علایق و سلایق هر فرد نسبت به کشف آنها مبادرت نمایند. از این رو تست سلیقه شناسی طراحی شده توسط تیم طراحی داخلی معماریال باعث می شود تا با ارائه تصاویر سبک های مختلف به مشتریان خود، در یابند که آنها به کدام سبک طراحی داخلی گرایش بیشتری دارند.
بنابراین پیشنهاد می شود با انجام تست سلیقه شناسی معماریال از طریق لینک زیر، از گرایش خود نسبت به سبک طراحی داخلی مورد علاقه تان آگاهی یابید. سپس در ادامه این متن و با مطالعه این نوشته، با عناصر و اجزای سبک طراحی داخلی و دکوراسیون مورد علاقه خودتان بیشتر آشنا شوید.
در ادامه، انواع سبک های طراحی و دکوراسیون را برای آشنایی هر چه بیشتر شما با آنها بررسی کرده است:
- سبک طراحی داخلی مدرن (Modern)
- سبک طراحی داخلی مینیمالیست (Minimalist)
- سبک طراحی داخلی معاصر (Contemporary)
- سبک طراحی داخلی ایرانی سنتی (Traditional Iranian)
- سبک طراحی داخلی بوهمی (Bohemian)
- سبک طراحی داخلی صنعتی (Industrial)
- سبک طراحی داخلی کلاسیک (Classic)
- سبک طراحی داخلی اسکاندیناوی (Scandinavian)
- سبک طراحی داخلی ساحلی (Coastal)
- سبک طراحی داخلی فرانسوی (French)
- سبک طراحی داخلی انتقالی (Transitional)
- سبک طراحی داخلی روستیک (Rustic)
- سبک طراحی داخلی مدرن میان قرن (Mid-Century)
بررسی سبک مدرن در طراحی داخلی
طی دهه های گذشته استفاده از سبک مدرن در دکوراسیون داخلی در کشورهای مختلف از جمله ایران رواج زیادی پیدا کرده است و طرفداران زیادی را به سمت خود جلب کرده است. به طور کلی، طراحی مدرن در دهه ای اولیه قرن بیستم شکل گرفت و الهام گرفته از “معماری میان قرن” است. معمولاً به هر سبک جدیدی که خارج از حالت قدیمی و مرسوم باشد واژه مدرن اطلاق میشود که در هر زمینه ای این سبک می تواند ویژگی ها و خصوصیات منحصر به فرد خود را داشته باشد. معمولا از سبک مدرن در معماری و طراحی داخلی هم استفاده می شود.

متریال اصلی مورد استفاده در طراحی به سبک مدرن عبارتند از چوب، فلز، شیشه و استیل و همچنین رنگ های مونوکروم، خنثی و رنگ های خاکی از مهمترین ترکیب ها و پالت های رنگی مورد استفاده شده در سبک طراحی داخلی مدرن هستند. معمولا سبک مبلمان در این شیوه از طراحی داخلی، ساده، دارای پایه های نمایان و با فاصله از کف زمین بوده و از کابینت آشپزخانه های گلاس براق استفاده می گردد. ویژگی های خاصاین سبک عبارتند از: خطوط صاف، بافت ساده، پرهیز از شلوغی و کاربردی بودن وسایل.
نور طبیعی به منظور بزرگتر جلوه دادن فضا از اهمیت بالایی در سبک مدرن بر خوردار است. از دیگر ویژگی های این سبک می توان به الیاف طبیعی، کتان و چرم، وسایلی از چوب درخت کاج و اثاثیه با فاصله از کف اشاره کرد.

بررسی سبک مینیمال در طراحی داخلی
کلمه مینیمال واژهای لاتین است که در لغت به معنی حداقل است. اصطلاح مینیمالیست نیز با توجه به محل کاربرد آن به معنی حداقلی و استفاده بردن از حداقلها است. به همین منظور مینیمالیستها به ساده بودن و ساده گرایی شهرت دارند. در هنر نیز مینیمالیسم یک سبک بوده و هنرمند طرح یا اثر خود را با سادهترین و حداقلیترین ویژگیها و جزییات خلق میکند.
پس میتوان گفت ساده گرایی همان مینیمالیسم بوده و در صنعت دکوراسیون و طراحی داخلی نیز به سادهتر کردن فضا و محیط و استفاده حداقلی از لوازم در هر بخش سبک مینیمال اطلاق میشود. سبکی که یکی از معروفترین سبکهای دکوراسیون و طراحی داخلی به شمار میرود.

در طراحی داخلی به سبک مینیمال دیوارها ساده و به رنگ های سفید و روشن دیده میشوند. رنگ های روشن باعث بازتر دیده شدن فضا میشوند و حس تمیزی دارند. رنگ های روشن و خنثی پایه اصلی رنگ ها در سبک مینیمال هستند که در مبلمان و اجزای اصلی هم دیده می شوند. سبک مینیمالیسم در استرالیا محبوب گردید و حس سادگی و خطوط صاف و تمیز را القا نمود. این سبک مفاهیمی را از طراحی مدرن برداشت کرده ولی آن را ساده تر ارایه داده است.
ترکیب رنگی که در سبک مینیمال دیده میشود رنگ های مشکی، طوسی، خاکستری، سبز کمرنگ و متریال به رنگ چوب های روشن است که کمی کنتراست به وجود آورد. از ویژگی های این سبک می توان رنگ های خنثی، کاناپه های ساده و انتقال حس دو عنصر آب و باد را نام برد. طراح در این سبک از طراحی داخلی از فضا نهایت استفاده را برده و هیچ فضایی را هدر نمی دهد. وسایل استفاده شده در طراحی سبک مینیمال همه کاربردی است و همه چیز بر اساس نیاز در خانه استفاده می گردد.

بررسی سبک معاصر در معماری داخلی
سبک معاصر در طراحی داخلی ریشه در لحظه دارد و از اصول سبک سنتی جدا شده و تغییر رویه داده است. در اغلب مواقع این سبک معمولا با سبک مدرن اشتباه گرفته می شود، اما در سبک معاصر انعطاف پذیری بیشتری نسبت به سبک معماری مدرن دارد. بسیاری از افراد معتقد هستند که سبک مدرن سبکی سرد، بی روح و خلوت است. این افراد تمایل بیشتری نسبت به سبک طراحی داخلی معاصر دارند.
سبک معاصر فاقد هر گونه شلوغی و رنگ تیره است، با اینحال گرمی و صمیمیت دلچسبی دارد. درواقع سبک معاصر در طراحی داخلی یکی از سبک های پرطرفدار محسوب می شود. همان طور که از نام این سبک پیداست از چیدمان وسایلی ساخته می شود که به روز بوده و دارای ویژگی های منحصر به فردی می باشد.

طراحی به سبک معاصر از ویژگی هایی از قبیل استفاده از کفپوش های چوبی و یا کاشی و فرش های دستباف و محلی دارا است. در این سبک از قاب های چوبی، فلزی و یا شیشه ای به رنگ های سیاه یا سفید، مات یا براق برای آثار هنری استفاده می شود. برای شاخص کردن این تابلوها، از نورپردازی در بالای آن ها استفاده می شود. اما به یاد داشته باشید که نباید دیوار پوشیده از تعداد زیادی قاب باشد. همچنین مجسمه هایی که بر روی ستون قرار گرفته اند برای سبک معاصر مناسب می باشند.
رنگ های خنثی و تیره برای لوازم جانبی و رنگ های خنثی برای دیوارها انتخاب می شوند. مبلمان در سبک معاصر پر رنگ اما به دور از شلوغی و تزئین می باشد. فضای خالی روی دیوارها، بین مبل ها و در مکان های بالاتر به اندازه مکان های پر شده با اشیاء اهمیت دارند. در دکوراسیون داخلی به سبک معاصر هر تکه از دکوراسیون باید یونیک و منحصر به فرد باشد.

بررسی سبک ایرانی سنتی در طراحی داخلی
طراحی داخلی به سبک ایرانی سنتی اصیل و با شکوه بوده و متمایز از دیگر سبک های کشورهای دیگر می باشد. این سبک با پنجره های ارسی شکل، شیشه های رنگی، گبه، فرش و قالی های ماشینی یا دست بافت با دیزاین و رنگ های خاص شناخته شده است. گچ بری های زیبا، پارچه های ترمه، کوسن و بالشتک های مخمل با طرح های سنتی، شمعدان و طاقچه از دیگر ویژگی های این سبک هستند.

در طراحی داخلی منزل صنایع دستی از قبیل آویزهای دست ساز با طرح های ایرانی و قلم زنی و تخت های سنتی به کار برده می شوند. لوازم میناکاری شده و قلم کاری شده مسی و نقره به عنوان وسایل پذیرایی مورد استفاده قرار می گیرد.
قالی و فرش دستبافت، کرسی، پشتی، مخده های بزرگ، تخت های بزرگ به همراه بالشتک های بزرگ برای لم دادن، دیوارکوب های قدیمی، سفال و ظروف سفالینه. مبلمان خاتم کاری شده، صندلی های چوبی منبت کاری شده، در و پنجره های ارسی، گلیم یا گبه، چراغ های نفتی. صندوقچه های بزرگ، مهره های فیروزه ای، سماورهای زغالی قدیمی، ظروف مسی، نقاشی های دیواری.
چوب، آجر، کاهگل، کاشی ها و سرامیک های پر طرح و نقش، آینه، پرده های کلفت سرمه دوزی شده، پشم و پارچه های طرح دار. پارچه هایی با الگوهای بته جقه، شمعدان، آب نما و یا حوضچه های کوچک به همراه ماهی و گل های شمعدانی که همگی مثال هایی از المان ها و عناصر تشکیل دهنده این سبک می باشند.

بررسی سبک کلاسیک در طراحی داخلی
معماری کلاسیك گونه ای از معماری است که از عناصر برگرفته از معماری دوران کلاسیك روم و یونان تشكیل شده است. سبكهای معماری زیادی از معماری کلاسیك الهام گرفته اند. اکثر سبكهای معماری که پس از رنسانس در اروپا زاده شده اند را می توان زیرمجموعه معماری و طراحی داخلی کلاسیک محسوب کرد.
در دکوراسیون و طراحی داخلی به سبک کلاسیک، تناسب، تقارن، ثبات، تجمل و توجه به جزئیات از ویژگی های اصلی آن هستند. به عبارت دیگر، طراحی داخلی به سبك کلاسیك بر اساس اهداف آرمانی امپراطوری یونان و روم، یعنی " نظم، تقارن و تعادل " بنیانگذاری شد. عنصر اصلی در سبك کلاسیك استفاده از نقطه "کانونی " در محدوده ای است که در آن تعادل بصری ایجاد شده است.
در این سبک بی تناسبی و تضاد نمی گنجد. استفاده از رنگ های طلایی، بژ، کرم، خاکستری، صدفی، نقره ای، زیتونی و شرابی، فضایی آرام و راحت را در این سبک به وجود می آورد. در سبک کلاسیک از چوب به عنوان لوکس ترین متریال طبیعی در طراحی داخلی ساختمان استفاده می شود.

عظمت و شكوه معماری در طراحی داخلی سبك کلاسیك هم دیده می شود. سبكی که در تمام جوانب با اُبهت است حتی در متریال وسیله هایی که به این سبك چیره می شوند. در یك دکوارسیون و طراحی داخلی به سبک کلاسیك شما می توانید از متریال هایی مثل اچ دی اف یا حتی موکت استفاده کنید. متریال های سبك همگی باید طبیعی و باشكوه باشند.
موادی مثل سنگ های کار شده یا ساده. پارکت هایی از چوب طبیعی، گچ، کاغذ دیواری، رنگ، شیشه های قطور، لوسترهای کریستال، برنز و ورق طلا و …
نکته قابل توجه این است که عناصری که در طراحی داخلی کلاسیك استفاده می شونند حتماً باید با کلیت موضوع هماهنگ باشند و باید حسی آشنا را منتقل کنند و به شیوه ای درست در جای خود قرار بگیرند تأکید سبك کلاسیك بر وسایل مدور. خطوط و فضاهای منحنی شكل است.
مبلمان، کف پوش پارکت، کمد کلاسیک چوبی، فرش و پارچه های مخملی بهترین انتخاب برای این سبک هستند. در واقع باید خانه حسی از تجمل را به همراه داشته باشد. برای دیوارها نیز از کاغذ دیواری مرغوب با نقوش کلاسیک و یا پنل های دیواری چوبی استفاده می شود. این متریال باید با کیفیت و گران قیمت باشند.

بررسی سبک انتقالی در طراحی داخلی
اسم سبک انتقالی از سبک دکوراسیون و طراحی داخلی transitional که در فارسی به معنی انتقالی است اخذ شده است. دلیل این موضوع نیز به ساختار این سبک وابسته است. سبک انتقالی پیوندی میان دکوراسیون مدرن و سنتی برقرار کرده و نتیجه آن طراحی پایدار و ظریفی است که راحت و کلاسیک باشد. در واقع این سبک با استفاده از رنگ های خنثی در طراحی دکوراسیون داخلی و بهره مندی از نور و گرما، دنیای مدرن و سنتی را به یکدیگر پیوند می دهد.

منظور از از انتقال در طراحی داخلی انتقالی این موضوع است که از سبک مرسوم و معمول به سمت سبک مدرن و یا بر عکس در حال انتقال است. در حالت معمولی به دلیل تکامل دکوراسیون معاصر یا همان دکوراسیون امروزی این انتقال بیشتر از سبک مدرن به امروزی انجام میشود و اکثر دکوراسیونهای مربوط به سبک انتقالی حد واسط بین این دو نوع دکوراسیون هستند.
فضاهای سبک دکوراسیون انتقالی مانند سبک معاصر، دارای پالت رنگ های خنثی می باشد. طراحی خانه با سایه رنگ های قهوه ای مایل به زرد، بژ، فیلی و خاکستری باعث خواهد شد که فضا دارای حسی آرامش بخش و راحت و دلپذیر شود. در واقع یکی از مزیت های دیوار با رنگ های خنثی این است که می توان از آن به عنوان پس زمینه مناسب برای مبلمان، اجزا و متعلقات دکوراسیون و نیز آثار هنری بهره برد.
در طراحی داخلی سبک انتقالی از عناصر طبیعی مانند چوب و سنگ گرانیت استفاده می شود. رنگ های قهوه ای و شکلاتی معمولاً تنها رنگ های تیره در این سبک بوده و رنگ ها و متریال ها در اتاق ها تکرار می شوند. دیوارها طیف رنگی مشابه داشته و مبلمان و پرده ها پارچه های بدون نقش و نگار دارند. از دیگر ویژگی های این سبک می توان به کف پوش های چوبی با تن گرم، فرش های کم رنگ، کانتر آشپزخانه با روکش مدرن و شیر آلات براق و صندلی های حصیری، اشاره کرد.

بررسی سبک مدرن میانه قرن (Mid-century Modern)در طراحی داخلی
سبک طراحی داخلی میانه قرن به عنوان سبکی منحصر به فرد تلفیقی از فرم های گیرا، پترن ها و نقش های گرافیکی و نقطه تاکیدهای خاص است. سبک مدرن نیمه قرن بیستم حدود یک دهه گذشته با سریال پرمخاطب Mad Men مجددا بر روی صفحه تلویزیون های ما پدیدار شد و جایگاه خود را به دست آورد.
همانطور که از نام این سبک پیداست، این رویکرد متعلق به حدود تقریبا 25 سال در میانه قرن بیستم از حدود سال های 1940 تا 1970 می باشد. زیبایی عاری از پیچیدگی و تازگی هنری این سبک از خواست آمریکای بعد از جنگ برای ورود به دنیای مدرن نشات گرفته و در جهان طراحی، رویکردی متفاوت پایه گذاری کرده است.

در سبک طراحی داخلی میانه قرن یکپارچه سازی نوستالژیک وجود دارد. همچنین این سبک از چند المان سبک مینیمالیسم بهره می گیرد و همانند آن سبک از المان های غیر ضروری اجتناب می کند. مثلا صندلی های تخم مرغی شکل، لوازم ساده و بعضی از المان های “سبک امروزی ” در این سبک نیز به کار می رود. امروزه از این سبک به عنوان مکمل بهره گرفته می شود.

بررسی سبک روستیک در طراحی داخلی
سبک طراحی داخلی روستیک الهام گرفته از طبیعت می باشد و با استفاده از متریال طبیعی مانند چوب، الوار، کنف و کاه گل طراحی خانه را از سبک های ماشینی دور می کند. روستیک بیشتر در مناطق ویلایی، کوهستانی و روستایی مرسوم می باشد. در زندگی شهری نیز به منظور برانگیختن حس آرامش می توان از این سبک بهره برد.
این سبک کیفیتی آرامشبخش دارد و فضای خانه های روستایی را به یاد می آورد، با این حال، با تغییراتی می توان از این سبک برای خانه های مدرن امروزی نیز استفاده کرد.

در طراحی داخلی سبک روستیک رنگ در شکل دادن به فضا اثری غیرقابل چشمپوشی دارد و غالبا از مایه های گرم و زمینی استفاده می شود. برای مثال، در طراحی داخلی روستیک ممکن است با طرح های قهوه ای رنگ چوب، مبلمانی به رنگ شن و ماسه، کفپوش های عسلی یا کاراملی، انواع فام های آبی و سبز و … رو به رو باشیم.
در مقابل، رنگ های سرد و بی روح در این سبک جای چندانی ندارد و کاربرد آن اغلب جزئی می باشد. به طور کلی، پالت رنگی سبک روستیک ترکیبی از مایه های گرم و خنثی است.
از آنجایی که روستیک سبکی ساده و بی غل و غش است، به کارگیری وسایل قدیمی و آنتیک و حتی رنگ و رو رفته در آن مرسوم می باشد. در طراحی داخلی این سبک، محیط بیرونی با محیط درونی پیوند داده می شود تا فضایی دنج و دلباز فراهم گردد.
مشخص است که در این سبک نور طبیعی جایگاه ویژه ای دارد و قطعا پنجره های بزرگ و نورگیر، به خصوص اگر مکان شما در نزدیکی طبیعت باشد، می تواند دکور را چشمنوازتر کند.
اگر فضای دکوراسیون شما به طبیعت نزدیک نیست هم مشکلی ندارد، شما همیشه می توانید با افزودن گل ها و گیاهان طبیعی یا کاشتن درخت در حیاط، طبیعت را به خانه ی خود بیاورید. چوب به دلیل داشتن گره و امواج طبیعی جزو متریال اصلی بوده و در این سبک مبلمان، درب ، کابینت ، کف و سقف همگی از جنس چوب هستند. لازم به ذکر است سنگ و فلزات مات نیز در سبک روستیک بسیار کاربردی هستند.

بررسی سبک صنعتی در طراحی داخلی
سبک طراحی داخلی صنعتی از تغییر کاربری کارگاه ها و کارخانجات به فضاهای مسکونی و دفاتر کار به وجود آمده است. در این سبک طبیعی بودن و نیمه تمام بودن عناصر به چشم می آید و در طراحی داخلی آن از حداقل مبلمان و حداکثر عناصر صنعتی، کارخانه ای و کارگاهی بهره گرفته می شود.
هر چیزی که در سبک های معماری باید مخفی باشد از جمله سازه های خام و صنعتی، انواع آجر، تیر های اصلی، پیچ و مهره، کانال های عبور هوا و … در سبک صنعتی به نمایش گذاشته می شود.
به طور کلی شاید بتوان ریشه شکل گیری سبک صنعتی را رونق طراحی صنعتی در سال های اخیر دانست، چیزی که در پی تلاش برای تبدیل کارخانه ها، انبارهای قدیمی و همین طور ساختمان های متروک به فضاس مفید شهری شکل پیدا کرد.
سبک صنعتی دارای حالتی کاری است که موجب درگیر شدن و تحت تاثیر قرار گرفتن احساسات شما می شود. از آنجایی هم که از مصالح ساده ای در آن استفاده می گردد، می تواند تا جای ممکن کم هزینه اجرا شود. این سبک با کاهش دادن همه چیز تا اصل و اساس خود، هماهنگی زیبای کاربری و فرم خالص را به نمایش می گذارد. سبک دکوراسیون صنعتی، حالتی بی تظاهر و ساده دارد و به همین دلیل هم انتخاب شیک و منحصر به فردی به حساب خواهد آمد.

رنگ های خنثی از جمله خاکستری، سیاه و سفید جزو رنگ های زمینه ای بوده و رنگ های گرم نیز در اجزای تزئینی مانند یک اثر هنری رنگارنگ به کار برده می شوند. از نور مصنوعی نیز در فضاهای داخلی بهره برده می شود.
پیشنهاد تیم طراحی داخلی معماریال این است که در این سبک کار خود را با پس زمینه ای خنثی شروع کنید که ته مایه سردی هم داشته باشد. بعد از آن نیز می توانید کمی لیمویی، نارنجی، ارغوانی یا یک رنگ اشباع دیگر به آن بیفزایید. اگر هم تصمیمتان این است که از همان رنگ خاکستری استفاده کنید، در درجه آن تنوع به خرج دهید.
احتمالا وقتی به رنگ های صنعتی فکر می کنید، در وهله اول خاکستری و بعد از آن نیز سفید و مشکی به ذهنتان خواهد آمد. با وجود این که طیف رنگی در این سبک باید محدودتر از سایر سبک ها باشد، ولی در پالت رنگی این سبک هم جای حرکت و ایجاد تنوع وجود دارد. تنها چیزی که باید به آن دقت داشته باشید این است که تعادل را رعایت نموده و زیاده روی نکنید.
این یعنی برخی جاها روشن تر، برخی تیره تر و برخی را نیز در میانه های طیف نگه دارید. بدین ترتیب فضا از حالت تک بعدی خارج خواهد شد.

بررسی سبک بوهو یا بوهمیان در طراحی داخلی
معماری داخلی به سبک بوهمیان (Bohemian) یا دکوراسیون بوهمیانی یا در اصطلاح " بوهو " سبکی از طراحی است که در آن افراد خانهها را پر از فرهنگشان کرده و بوی زندگی از در و دیوار به مشام میرسد.
در خانههای بوهمیان ابزار و لوازمی خواهید دید که با تمام وسایلی که تا به امروز دیدهاید تفاوتی خاصی دارند که این تفاوت هم از فرهنگ و سبک زندگی آنها نشأت میگیرد. بوهمین واژه ای فرانسوی به معنی “کولی” است. این سبک فاقد نظم و ترتیب بوده و مناسب برای منازل خاص می باشد. این طراحی حس بیخیالی و بی قاعدگی دارد و تنها کافی است طراح به خواسته ی قلبی خود توجه کند. مبلمان و تجهیزات حصیری ، فرش ها و گبه های متنوع و رنگی، بالش های راحتی در این طراحی دیده می شوند.
کمتر کسی است که با دیدن تزیینات و دکوراسیون بوهمیان، به آن علاقمند نشود. با اینکه سبک دکوراسیون بوهمیان سعی میکند به سبکهای امروزی شباهت داشته باشد تا از یکنواختی و روزمرگی جلوگیری کند، اما با قدرت درونی خود، مانع از یکی شدن با متد روز میشود. این سبک به هیچ وجه دو وجهی نبوده و نخواهد بود. اشتراک کلی با همه و تفاوت بزرگ با تک تک سبکهای دکوراسیون و طراحی داخلی از ویژگیهای این نوع دکوراسیون است.

بر خلاق علاقمندان سبک دکوراسیون مینیمال و مدرن پسندها، بوهمیان عاشق فلزات هستند و بیشتر از حد متعارف به استقاده از فلز در دکوراتیوها علاقه نشان میدهند. کلید استفاده صحیح از مواد تزیینی در اتاقهای بوهوها ترکیب و مطابقت آنها با یکدیگر است که باعث میشود مخاطب دچار روزمرگی نشده و از این سبک دکور متفاوت دلزده نشود.
استفاده از مواد طبیعی در خانه مانند پارچههای ساخته شده کیسه مانند و همین طور فایبرهای جنگلی مکزیکی که با ابریشم و پارچههای دست دوز ترکیب میشوند یک غافلگیری برای کسی محسوب میشود که برای اولین بار چنین چیزی را مشاهده میکند. حتی برای افرادی که با این سبک آشنایی طولانی دارند نیز جدید و تازه به نظر میرسد.

بررسی سبک ساحلی در طراحی داخلی
طراحی داخلی به سبک ساحلی یک فضای آرام و پر نور را ایجاد می کند می آورد. همانطور که از نام آن پیداست؛ این سبک در مناطق ساحلی بسیار طرفدار دارد. این سبک تاکید بر سرزندگی محوطه کنار دریا دارد، به همین دلیل خانه های ساحلی آرامش بخش طراحی می شوند. رنگ های سفید و خنثی در سبک ساحلی کاربردی هستند و از رنگ های زرد و آبی لاجوردی بعنوان رنگ های تاکیدی می توان بهره گرفت.
حس طراوت و آرامش بخش چیزی است که در خانه های با طراحی داخلی ساحلی احساس می کنید. برای همین ، می توانیم به رنگهای روشن این طراحی اشاره کنیم. رنگهای سفید و خنثی اساس طراحی داخلی ساحلی را تشکیل می دهند و هرچه روشن تر ، بهتر. دیوارهای روشن نشان از این سبک است. از بازی با رنگهای خنثی نترسید. مخلوط کردن تن های شنی و سفید می تواند به خانه ای زیبا با الهام از ساحل منجر شود.

هنگامی که انتخاب رنگ به درستی انجام شود ، اتاق های سفید و شفاف با خلوص و سادگی بدست می آید. اما اگر بیش از حد سختگیرانه یا یک بعدی به داستان نگاه می کنید استفاده از رنگ های خامه ای و بژ نیز مناسب می باشد. بافت ها در سبک ساحلی راحت و نرم هستند، بنابراین ساتن هیچ جایگاهی در خانه های ساحلی ندارد. پارچه های رنگ روشن با طیف های رنگی می تواند فضایی بزرگ و دوست داشتنی را خلق کند.
پلان خانه های ساحلی به صورت باز طراحی می شوند تا هوای آزاد در خانه جریان داشته باشد. در خانه های ساحلی ترجیحاً از فرش استفاده نمی شود و زیبایی کف چوبی و یا بتنی خودنمایی می کند. پنجره های ساحلی حداکثر ابعاد ممکن را دارند تا علاوه بر جریان هوا از نور طبیعی نیز بهره گرفته شود. پرده های توری که به سادگی با نسیم ساحلی به رقص در می آیند گزینه مناسبی برای این سبک می باشد.

بررسی سبک اسکاندیناوی در طراحی داخلی
طراحی داخلی سبک اسکاندیناوی نوعی از طرحی معاصر است که تأکید آن بیشتر بر سادگی و در عین حال، کاربردی بودن فضاهاست، به همین دلیل هم هست که در بسیاری از شرایط، آن را با سبک مینیمال اشتباه میگیرند. این سبک، ظاهری ملایم و ظریف، ولی در عین حال پیچیده دارد و به راحتی میتواند شما را به وجد آورد.
طراحی داخلی در کشورهای اسکاندیناوی ساده و کارآمد می باشد. کشورهای اروپای شمالی در بیشتر ماه های سال سرد و تاریک بوده، به همین دلیل تمایل زیادی به استفاده از نور طبیعی و پنجره های بسیار بزرگ دارند. در سبک اسکاندیناوی سفید و طوسی روشن جزو رنگ های اصلی هستند و در کنار آن رنگ های طوسی، زرد، کرم، آبی و سیاه برای از بین بردن یکنواختی به کار برده می شوند. به منظور ایجاد حس گرما نیز در دکوراسیون داخلی از چوب های طبیعی در رنگ های روشن استفاده می گردد.

تمرکز بیشتر سبک اسکاندیناوی بر المانها و عناصر معاصر است و تا جای ممکن نیز از ریزهکاریها و تجملاتی که در سبکهای سنتی دیده میشوند، دوری میکند. این سبک از طراحی داخلی، بیشترین تمرکز خود را بر جنبههای عملی و کاربردی فضا میگذارد، حتی اگر لازم باشد مبلمان و وسایل مورد استفاده را به حداقل رساند. به همین دلیل هم احساس راحتی موجود در این نوع از طراحی، موجب شده تا افراد بسیاری آن را بهترین انتخاب برای خانه خود بدانند.
آباژور و لوستر در سبک اسکاندیناوی چندان محبوب نبوده و تمایل زیادی به روشن کردن شمع وجود دارد. در فضاهای بزرگ مانند نشیمن برای افزایش روشنایی از آینه استفاده می کنند. به دلیل تمایل به سادگی، اشیاء اضافه در این سبک هیچ جایی ندارند و تنها از تعداد اندکی اکسسوری که برگرفته از فرهنگ بومی “وایکینگ” می باشد، بهره برده می شود. از جمله این وسایل گلدان، گیاه، تابلو، کوسن با طرح های خاص، سر حیوانات شکار شده و پوست های پشمی هستند.
از دیگر ویژگی های این سبک می توان به فرش و گلیم های کرک دار، پرده های روشن و یا توری شفاف، میز های بزرگ ناهارخوری و صندلی های بزرگ اشاره کرد.

بررسی سبک فرانسوی در طراحی داخلی
باید تصور کرد که این سبک را چون به نام فرانسوی می شناسیم پس تنها مختص این کشور است. بلکه در بسیاری از کشور ها از این سبک و شیوه برای طراحی داخلی دکوراسیون استفاده می شود. این سبک در قرن 18 میلادی پدیدار شد و علاوه بر فرانسه در کشورهای دیگر نیز محبوب گردید. طراحی داخلی در این سبک ترکیبی از سبک های اصیل مانند روکوکو، باروک و امپراطوری می باشد.
مبلمان در دکوراسیون داخلی هر خانه ای از جمله عناصر مهمی است که تاکید زیادی بر سبک دکوراسیون خانه خواهد داشت. یعنی انتخاب مبل تا اندازه زیادی در تعیین سبک دکوراسیون داخلی خانه تاثیر گذار است. مبلمانی که در سبک فرانسوی مورد استفاده قرار می گیرند باید دارای ظرافت باشند. مبل های خیلی بزرگ در این سبک جایگاهی ندارند.
برای زیبا تر شدن چوب استفاده شده در مبل ها، کنده کاری های ظریفی روی آن ها انجام می شود. رنگ های مورد استفاده نباتی، یاسی، سبز روشن و رنگ هایی از این دست می باشند. پارچه هایی چون ابریشم، کتان، چرم و یا مخمل برای ساختن مبل ها استفاده می شود.

بکارگیری گرانیت سرامیکی براق و یا سنگ طبیعی در معماری داخلی و رنگ های بژ، سفید، صورتی کم رنگ، کاراملی، آبی کم رنگ، زرد کم رنگ و سبز کم رنگ از ویژگی های این سبک می باشد. همچنین از رنگ های تیره تر مانند قهوه ای و خاکستری برای مبلمان و رنگ های قرمز، نارنجی، آبی و طلایی نیز برای ایجاد تضاد در سایر بخش ها استفاده می شود.
پارکت با رنگ کهربایی روشن، کاشی های براق و یا کف پوش های روشن، دیوارهای مات و یا نیمه مات و یا کاغذ دیواری های منبت کاری شده، بافت دار و پارچه ای، شومینه و سقف های بلند همراه با گچ بری از دیگر ویژگی های سبک فرانسوی می باشد. در این سبک از مبلمان نرم با پایه های بلند چوبی و به رنگ های خاکستری، قهوه ای و بژ بهره گرفته می شود.
آینه های قاب دار عظیم، لامپ های رومیزی، لوسترهای حجیم، شمعدان چکش کاری شده، شومینه، پرده های ابریشمی، گلدان بزرگ و کوسن های گلدوزی شده از دیگر ویژگی های سبک فرانسوی هستند.
